Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

PH Formula

pHformula is de eerste pharma-cosmeceutical voor professioneel gebruik die het resultaat is van een innovatieve combinatie tussen cosmeceuticals en medische voorschriften.

Dit dermatologische skin resurfacing systeem concentreert zich op een reeks huidproblemen, zoals huidveroudering, gevoeligheid, rosacea, acne en hyperpigmentatie.

Deze unieke wetenschappelijke combinatie van dermatologische ingrediënten bieden de meest uitgebreide preventieve en herstellende oplossingen voor huidproblemen zonder medisch voorschrift. De pre- en post resurfacing producten bereiden de huid voor en optimaliseren/behouden het resultaat van de resurfacing behandelingen.

PH formula skin resurfacing is een versnelde vorm van exfoliatie die de huid transformeert door drie mechanismen:

  1. Stimulatie van de opperhuid groei, door het verwijderen van de opperhuid.
  2. Vernietiging van de specifieke lagen van de beschadigde huid en deze te vervangen met gezond normaal weefsel.
  3. Activering van de ontstekingremmers om nieuw collageen en glycoaminoglycans aan te maken in de lederhuid.

Ph formula zorgt voor een stimulatie van de aanmaak van nieuwe cellen. De behandelingen hebben een laag risico. De dermatologische skin resurfacing behandelingen van pHformula geven ongetwijfeld meer behandelingsmogelijkheden voor de huidspecialist. De diversiteit van deze resurfacing behandelingen geven de mogelijkheid om diverse behandelingen te combineren.

Alle behandelingen en formules die binnen pHformula worden gebruikt hebben een wetenschappelijke achtergrond van meer dan 30 jaar gecombineerde ervaring binnen de medische- en pharmaceutische markt. pHformula heeft de klassieke behandelmethode veranderd in geavanceerde resurfacings dankzij de moderne wetenschap. Meerdere bronnen van kennis en onderzoek bij werelds beste medische instituten ondersteunen de technologie achter de producten. Alle actieve werkstoffen zijn van pharmaceutische oorsprong.

Presentatie PHformula waarbij Etha demonstratie geeft;


Lees 5315 keer

Snel contact

Etha Beauty Center

  • Adres: Oude Rijksweg 2 3832 GE Leusden
  • Tel:  033-2571191
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • KvK: 32075680

Linken

 
 
U bevindt zich hier: Home Behandelingen PHFormula