Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Micro Skin Polish

De veiligheid en werking van de afzonderlijke technologieën zijn door internationaal wetenschappelijke onderzoeken onderbouwd. In een stap-voor-stap-behandeling zorgen ze voor

 spectaculaire en ongekende resultaten op het gebied van huidverbetering en huidverzorging!

De MedCos MicroSkinPolish combineert drie klinisch bewezen krachtige en veilige technologieën in één apparaat:

* Microdermabrasie.
* Low Level Laser Technology (ook wel LLLT of Cold Laser genoemd).
* Polishing.

De nieuwe norm in huidverbetering!

De MicroSkinPolish behandeling start met het schoonmaken van de huid middels een krachtige microdermabrasie behandeling. Na de microdermabrasie is de huid ontvankelijk voor werkzame hulpstoffen. De huid wordt voorzien van een hoogwaardig hyaluronzuur en een gel voorzien vitaminen en anti oxidanten aangebracht. Deze zeer effectieve stoffen worden middels LLLT in de huid gemasseerd. De LLLT stimuleert onder andere de bloedsomloop en de opname van de actieve werkstoffen in de huid. Na de LLLT behandeling wordt de huid schoongemaakt en wordt ede finishing touch uitgevoerd middels de polishing stick. Met deze stick polijst u, in combinatie een crème, de huid waardoor de klant direct een zeer goed resultaat ziet. De behandelingstechniek van de MedCos MicroSkinPolish is revolutionair en zorgtvoor zeer tevreden klanten !

 

Lees 2265 keer

Snel contact

Etha Beauty Center

  • Adres: Oude Rijksweg 2 3832 GE Leusden
  • Tel:  033-2571191
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • KvK: 32075680

Linken

 
 
U bevindt zich hier: Home Behandelingen Micro Skin Polish