Electrisch ontharen

Het herhaaldelijk verwijderen van haren met pincet of het vermijden van lichamelijk contact zijn niet de meest aantrekkelijke oplossingen

Het herhaaldelijk verwijderen van haren met pincet of het vermijden van lichamelijk contact zijn niet de meest aantrekkelijke oplossingen om de overbeharing voor de buitenwereld te verbergen. Overbeharing is een verschijnsel dat niet alleen praktische, maar vaak ook emotionele problemen met zich meebrengt.

Mogelijke oorzaken:

Ontharen

* Erfelijke aanleg
* Storingen in het hormonale systeen
* Medicijngebruik
* Bepaalde ziektes

Behandelingsmethoden

Voor vrijwel iedere vorm van overbeharing is er een oplossing. Er moet onderscheid gemaakt worden tussen behandelingen met een tijdelijk effect en behandelingen met een definitief effect. Harsen, epileren, het gebruik van ontharingscrèmes, schuurplaatjes, ladyshave of scheermes, bieden tijdelijk een oplossing voor uw overbeharing. Een methode, die in vrijwel alle gevallen definitief afrekent met overtollige haargroei, is elektrisch ontharen.

Wat is elektrisch ontharen?

ontharen Elektrisch ontharen is een definitieve methode om haren te verwijderen. Bij deze methode kunnen alle type haren verwijderd worden, dus ook grijze haren. Ook bij getinte huidskleur is deze methode mogelijk. Dit in tegenstelling tot laser of I.P.L. (Intense Pulsed Light). Met behulp van een dun steriel naaldje wordt het haarzakje gedood en de haar verwijderd. Totdat het totale gebied is onthaard, zult u regelmatig een behandeling moeten ondergaan.

* Elektrisch ontharen *

Dit is een definitieve vorm van ontharing, waarbij het haarzakje (waar het haartje wordt gevormd) d.m.v. elektrische stroom dat wordt omgezet in warmte, wordt vernietigd. Er wordt een dun, steriel wegwerpnaaldje langs het haartje in het haarzakje geschoven. Nu wordt een zwakke stroom ingeschakeld, waarna het haartje loslaat en wordt verwijderd. Het is van belang dat de haartjes tussentijds niet worden geharst of geëpileerd, het afknippen van storende haartjes is wel toegestaan. Na de behandeling kan de huid wat rood zien, maar dit verdwijnt vanzelf. De behandeling varieert qua tijdsduur, afhankelijk van de haardikte en pijnsensatie, en moet meerdere malen, meestal wekelijks, worden herhaald. De totale behandelingsduur kan variëren van enkele maanden tot 1 à 2 jaar.

 

 

 

Electrische epilatie 60 minuten 95,00
Electrische epilatie 30 minuten 47,50
U bevindt zich hier: Home Behandelingen Electrisch ontharen