Manicure

Handen en voeten zijn vaak de meest verwaarloosde lichaamsdelen, maar hoe ze er uitzien geven onze diepste geheimen weg.

Goed verzorgde nagels zijn een teken dat de rest van ons lichaam ook goed verzorgd is.

Vitaminetekort uit zich in zwakke en brekende nagels, onzekerheid blijkt uit nagelbijten en stress kan de groei verminderen.

Besteed wat tijd en moeite aan droge, breekbare nagels en een ruwe huid. Dankzij de laatste technische vorderingen in nagelverzorging zijn een paar perfect gezonde nagels nu binnen handbereik.

Hier wat manicure tips om je nagels nog aantrekkelijker te maken:

  • Witte nagels – week je nagels in warm zeepwater met een kopje waterstofperoxide. Hier worden je nagels wit van en het verwijdert gele vlekken.
  • Melk manicure – om je handen zachter te maken, stop je ze 5-10 minuten in een bakje volle melk voordat je je nagelverzorging begint.
  • Gespleten nagels – om gespleten nagels te voorkomen, altijd een vochtinbrengende crème gebruiken na het wassen van de handen en neem vitamines om je nagels sterker te maken.
  • Nagelschimmel – om nagelschimmels te vermijden, altijd een antibacteriële zeep gebruiken om je nagelverzorging spullen schoon te maken.
  • Verkleurde nagels – om verkleurde nagels te vermijden, altijd een laagje basislak aanbrengen, voordat je gekleurde nagellak gebruikt. Zo kan de gekleurde lak niet in direct contact komen met de nagels.
  • Breekbare nagels – draag regelmatig nagellak op langere nagels, gekleurd of ongekleurd, om de nagel kracht te geven.
  • Langere nagels – je nagels lijken langer als je donkere kleuren gebruikt en de uiteindes van de nagels niet kleurt.

 

Manicure 30,00
Aroma cosmetische manicure 47,50
Paraffine  hand 12,50
Hand nagels lakken 7,50

 

U bevindt zich hier: Home Behandelingen Manicure